Menu

Vlog: Wij nemen je mee tijdens een bouwplaatsbezoek!

Nadat de bouw van jouw nieuwe woning is gestart, wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de voortgang van de bouw. Via de projectsites van ditismijnthuis.nl houden we de toekomstige bewoners dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de bouw van hun nieuwe thuis.

Maar natuurlijk is er niks leukers dan zélf een kijkje nemen binnen de bouwhekken. Om dit veilig te laten verlopen, organiseren we regelmatig bouwplaatsbezoeken. Toekomstige bewoners ontvangen hiervoor een uitnodiging van hun Woonadviseur. Tijdens een bouwplaatsbezoek hebben toekomstige bewoners een kijkje te nemen in en om hun woning. Leuk en nuttig, want je krijgt pas écht een gevoel bij een ruimte wanneer je er zelf in staat. Daarnaast is het projectteam aanwezig om vragen te beantwoorden en meer uitleg te geven over het bouwproces.

Benieuwd hoe zo’n bouwplaatsbezoek gaat? Bekijk dan deze vlog, waarin we je meenemen naar het bouwplaatsbezoek dat onlangs plaatsvond bij het project Wonen in La Fleurie te Naaldwijk.

Veel plezier, en wie weet ontmoeten we jou binnenkort op de bouwplaats van jouw nieuwe thuis!
La Fleurie logo

Project: Wonen in La Fleurie (Nieuwbouw)

Kenmerken: 24 twee-onder-een-kapwoningen type E uit de BAM Wooncollectie in karakteristieke Oudhollandse en sfeervolle Jaren '30 architectuurstijl. Alle woningen zijn sinds september 2017 opgeleverd

Partners: Ontwikkeling: Projectikon
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite