Menu

Video: Wormervelden from the sky

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor de bouw van Wormervelden. Van een toekomstige bewoner van fase 1 ontvingen we ontzettend gave foto's én een filmpje van de bouwplaats waarop de voortgang van de eerste twee fases al goed te zien is. Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje hier!

Voortgang op de bouwplaats

Ondertussen gaat de bouw natuurlijk hard door. Bij fase 1 wordt de binnenkant van de woningen afgewerkt en je ziet ook de bergingen al staan. Binnenkort worden de eerste uitnodigingen voor de voorschouw en de opleveringen verstuurd. Dus hou je brievenbus in de gaten!

De bouw van fase 2 gaat ook hard door. Bij enkele woningen is de begane grondvloer al gereed!

Fase 3
Ook voor fase 3 kunnen de slingers opgehangen worden want bijna alle woningen zijn verkocht onder voorbehoud! Momenteel zijn de eerste toekomstige bewoners van fase 3 al aan tafel geschoven bij hun Woonadviseur om hun droomwoning te creëren.
Wormervelden logo

Project: Wormervelden (Nieuwbouw)

Kenmerken: 94 diverse koopwoningen types B,C en G uit de BAM Wooncollectie in Jaren '30 en Oudhollandse architectuurstijl en 28 huurwoningen type A uit de BAM Wooncollectie in Jaren '30 architectuur. Laatste woning eerste fase opgeleverd in december 2015, laatste woning fase 2 opgeleverd in november 2016. Prognose oplevering fase 3: tweede kwartaal 2017.

Partners: Ontwikkeling: Parteon
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite