Menu
26
26-08-2017

Verkoopmanifestatie Nieuw Weideveld fase 03

Op 26 augustus vindt de verkoopmanifestatie plaats voor de derde en tevens laatste fase van Nieuw Weideveld. Van 11.00 uur tot 14.00 uur ben je van harte welkom op het kantoor van Drieman Garantiemakelaars aan de Marktstraat 6 te Bodegraven.

Tijdens de verkoopmanifestatie staat het gehele team van Nieuw Weideveld voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over het project, de woningen en de unieke mogelijkheid om je woning woonklaar te laten opleveren. Ook kun je tijdens inspiratiesessies meer ontdekken over de verschillende Woonsferen en Leefwijzen waarmee je straks jouw unieke thuis kunt creëren.

Daarnaast kun je op de manifestatie ook de projectbrochure van Nieuw Weideveld ophalen zodat je thuis op de bank alle informatie nog eens na kunt lezen en je kunt laten inspireren door het Dit is mijn Thuis magazine!

Bij de Rabobank tegenover het kantoor van Drieman Garantiemakelaars vertellen ze je tijdens de manifestatie bovendien graag wat meer over de mogelijkheden van de groenhypotheek.

Ontdek de woningen van fase 3
De derde fase van Nieuw Weideveld bestaat uit 36 energieneutrale en gasloze woningen. Binnenkort zullen we op de projectwebsite meer informatie over de woningen van fase 3, de duurzaamheidsmaatregelen en de verkoop- en inschrijfprocedure plaatsen.

Net als in de vorige fases heb je in de derde fase van Nieuw Weideveld de keuze uit verschillende woningtypes. Op de projectwebsite lees je nu al meer over de kenmerken en mogelijkheden van de woningen. Wil je direct op de hoogte zijn wanneer de vrij op naam-prijzen, verkoop- en inschrijfprocedure online staan? Meld je dan aan als geïnteresseerde via de homepage van de projectwebsite!
Nieuw Weideveld logo

Project: Nieuw Weideveld (Nieuwbouw)

Kenmerken: Nieuw Weideveld bestaat uit 140 nieuwbouwwoningen, verdeeld over 3 fases. Bijzonder is de keuze uit maar liefst 8 verschillende woningtypes uit de BAM Wooncollectie: de starterswoning type A, eengezinswoningen B, C, D, twee-onder-een-kapwoningen type E, G en H en vrijstaande woning type V in Jaren '30 architectuurstijl.

Partners: Ontwikkeling: Timpaan
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite