Menu

Start verkoop laatste fase Wonen in Tuinveld: Last, but certainly not least!

Op woensdag 2 november startte de verkoop van de laatste 28 woningen van nieuwbouwproject Wonen in Tuinveld in 'De Kiem' te 's- Gravenzande. Tijdens deze verkoopmanifestatie konden bezoekers nader kennismaken met dit succesvolle nieuwbouwproject in ’s-Gravenzande met een grote variatie aan woningtypen, van rijwoningen tot vrijstaande villa’s en koop- en huurappartementen. De term nieuwbouwproject doet Wonen in Tuinveld overigens geen recht: met de realisatie van de eerdere fasen is er inmiddels een sfeervolle wijk ontstaan met een duidelijk groen en waterrijk karakter. De bouw van de woningen in deze laatste fase maakt het plaatje helemaal compleet. Het werd (zoals verwacht) dan ook een drukke avond: het Wonen in Tuinveld projectteam was de hele avond druk met het beantwoorden van alle vragen en voorzag iedereen van brochures en extra informatie.

Last but not least!

Dat gaat zeker op voor Wonen in Tuinveld, want in deze laatste fase worden opnieuw twee-onder-een-kapwoningen en (half)vrijstaande woningen aangeboden in niet één maar twee gewilde architectuurstijlen: de karakteristieke Oudhollandse en stijlvolle Jaren '30 architectuur. Bovendien zijn de woningen van de laatste fase extra duurzaam. Woningtypes Gala en Elan worden namelijk nul-op-de-meter-woningen. Dat betekent dat deze woningen straks evenveel energie opwekken als de bewoners gebruiken. Daarnaast zijn ze standaard voorzien van vloerverwarming op elke verdieping zodat je geen radiatoren meer in huis hebt en zijn de woningen goed geïsoleerd en kierdicht, natuurlijk met goede ventilatie.

“Die met die witte gevel!”

Het is al snel duidelijk dat de diverse woningtypes en -varianten in de smaak vallen bij de bezoekers van de verkoopmanifestatie. Het is iedereen al snel duidelijk dat de diversiteit aan woningen en architectuurstijlen er voor zal zorgen dat het een karakteristieke wijk wordt met een eigen identiteit. Sommige bewoners zien zichzelf zelfs al wonen in één van de woningen: “Die met die witte gevel vind ik zo leuk“, was een veel gehoorde uitspraak.

Een kijkje in de keuken (en de woonkamer en badkamer)

Dat gevoel werd verder versterkt door de Virtual Reality ervaring die beschikbaar was tijdens de verkoopmanifestatie. Bezoekers konden met een VR-bril alvast een kijkje nemen in de woonkamer/keuken en badkamer van hun droomwoning en daarbij de vijf beschikbare Woonsferen ervaren. Het was een daverend succes: “ik sta in de keuken; waar hebben jullie trek in vanavond?”, grapte één van de bezoekers.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het project Wonen in Tuinveld, of ben je op zoek naar een woning en wil je jezelf inschrijven? Ga dan via de button hieronder naar de Victor&Wonen omgeving van Wonen in Tuinveld. Daar ontdek je meer informatie over de unieke mogelijkheid om je woning in Tuinveld woonklaar te laten opleveren en kun je doorklikken naar de projectwebsite voor meer informatie over het project en de woningen. De inschrijving voor een woning van Wonen in Tuinveld loopt nog tot 8 november 12:00 uur.
Wonen in Tuinveld laatste fase logo

Project: Wonen in Tuinveld fase 3 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 12 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen in twee architectuurstijlen. Woningtype ‘Gala’ in de jaren 30 stijl en ‘Elan’ in de Oud-Hollandse stijl. Met ‘nul-op-de-meter’.
16 woningen type ‘Glorie van Holland’ uitgevoerd als twee-onder-een-kap- en (half)vrijstaande woning en twee vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn opgeleverd.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite