Menu

Samen op reis naar een eigenzinnige en stoere woonbestemming

Op donderdag 3 november gaf ontwikkelaar AM met een goed bezochte verkoopmanifestatie de aftrap voor de verkoop van de dertien stijlvolle en comfortabele woningen van DSL030, een unieke woonbestemming aan de Duurstedelaan in Nieuw-Hoograven te Utrecht. De dertien woningen van DSL030 worden gerealiseerd als tussen- en hoekwoningen en worden gebouwd in Moderne architectuur. Door de heldere, strakke en minimalistische vormen zijn de woningen erg herkenbaar; DSL 030 is dan ook met recht een eigenzinnige en stoere woonbestemming in Utrecht.

Ik ga op reis en neem mee…

In de zeer sfeervolle en huiselijke ontvangstruimte van het kantoor van AM werd allereerst een toelichting gegeven over het project DSL030 en de kenmerken en unieke kenmerken van de woningen. Bezoekers werden daarnaast ingelicht over de mooie reis die ze als (misschien wel) toekomstig bewoner van DSL030 voor zich hebben. Er komt heel wat op je af tijdens de reis naar een nieuwe woonbestemming en dan heb je natuurlijk wel de juiste reisbegeleiding nodig. En niet te vergeten; de juiste bagage! Aansluitend konden belangstellenden dan ook een reiskoffer ophalen met daarin alle benodigde informatie voor de start van hun reis richting hun nieuwe thuis in DSL030.

Gepakt en gezakt

Goed gepakt en gezakt konden bezoekers zich vervolgens verder oriënteren op de informatiemarkt. Het hele projectteam met onder andere projectmanagers, Woonadviseurs en hypotheekadviseurs stond klaar om alle vragen te beantwoorden. Uiteraard was ook Woon-o-loog Victor Meuwissen aanwezig om de bezoekers te inspireren en uitleg te geven over unieke mogelijkheden van Victor&Wonen. Met veel enthousiasme lichtte Victor toe hoe je met Woonsferen en Leefwijzen van Victor&Wonen met een paar slimme keuzes het thuis kunt creëren dat bij je past.

Een kijkje in de woning

Tijdens de verkoopmanifestatie hadden geïnteresseerden bovendien de mogelijkheid om de woning te ervaren in Virtual Reality door middel van een VR-bril. Zo konden zij alvast een kijkje nemen in de woningen en de woonkamer/keuken en badkamer beleven in hun favoriete Woonsfeer.
De inschrijving voor een woning in DSL030 is gestart en loopt tot en met 13 november aanstaande! Laat je op de projectsite inspireren door de mogelijkheden van Victor&Wonen en creëer je eigen thuis in de online inspiratietool!
Duurstedelaan DSL030 logo

Project: DSL030 (Nieuwbouw)

Kenmerken: 13 stijlvolle en comfortabele hoek- en rijwoningen uit de BAM Wooncollectie in Moderne architectuur. Alle woningen zijn opgeleverd.

Partners: Ontwikkeling: AM
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite