Menu

Kijk, Dit is mijn Thuis

“We wisten één ding zeker: in dit huis moet geleefd kunnen worden!” Aan het woord zijn Karlijn en Rogier, die samen met hun kinderen Fenna en Hidde in één van de ruime eengezinswoningen van Wormervelden zijn ingetrokken. “Met de hulp van onze Woonadviseur Laura hebben we onze belangrijkste wens 1-op-1 vertaald in de inrichting en indeling van ons nieuwe thuis.”

“Wanneer je een nieuwbouwwoning wilt gaan kopen, ligt keuzestress al snel op de loer”, vertelt Rogier. “Daarom spraken de mogelijkheden van Victor&Wonen ons direct aan: veel mogelijkheden en inspiratie en veel minder keuzestress! Al vóór de verkoopmanifestatie verdiepte het stel zich al goed in het project Wormervelden, de woningen en de mogelijkheid om je woning woonklaar te laten opleveren. “Tijdens de verkoopmanifestatie hebben we de speeddate met Victor bijgewoond, en ons ingeschreven voor de woning van onze keuze.” Toen het stel een aantal weken later werd ingeloot ging het snel: na de tekenafspraak bij de makelaar kwamen ze in contact met Woonadviseur Laura.

“Karlijn: “We gingen dan ook goed voorbereid naar Woonadviseur Laura, allereerst door ons onderzoek op de projectsite en in de inspiratietool. Maar door ons gesprek met de makelaar die ons nog een keer wees op de mogelijkheid om woonklaar wonen mee te nemen in de financiering, zodat je meer financiële ruimte hebt voor de leuke dingen bij de aankoop van een nieuwbouwhuis!” Laura kwam op haar beurt ook goed voor de dag, vervolgt Karlijn. “Ze maakte alle mogelijkheden echt tastbaar maakte zodat we snel spijkers met koppen konden slaan.”

Plaats voor iedereen

Rogier: “Over de indeling had ik voorafgaand aan het gesprek met Laura al wel ideeën. Ik wilde vooral veel plaats inruimen om samen te eten en droomde al lang van een grote zithoek waar we als gezin kunnen ontspannen.

Op de eerste verdieping kozen Karlijn en Rogier voor de Leefwijze Hotelsuite, met het gemak van een walk-in closet in de master bedroom. Om twee extra kamers, waaronder een laundry room, op de tweede verdieping te realiseren, liet het stel de tweede verdieping indelen volgens de Leefwijze Praktisch. Karlijn legt uit: “Dit huis moest wat te bieden hebben voor alle gezinsleden. Voor Rogier, die veel thuis werkt, wilden we een aparte werkkamer, een walk-in closet stond hoog op ons verlanglijstje en we wilden de kinderen graag een eigen domein geven. Samen eten, de dag doornemen, spelen en werken: we hebben het samen met Laura allemaal in de indeling van onze woning verwerkt.”

Credits voor de styling

Het indelen van hun woning met de juiste Leefwijzen liep voorspoedig, wat Karlijn en Rogier ruim de tijd gaf voor het nadenken over de afwerking en het kiezen van de juiste meubels. “Omdat ons vorige huis heel wit was, wilden we nu voor mooie en zachte kleuren gaan”, vertelt Rogier. “Daarom hebben we gekozen voor de vtwonen Woonsfeer en binnen de mogelijkheden van die Woonsfeer hebben we onze persoonlijke keuzes voor de afwerking gemaakt. Daarbij moet ik trouwens wel alle credits aan Karlijn geven: zij is degene met de creatieve ideeën als het aankomt op de styling van onze woning”, lacht Rogier.

"Dit moest een huis worden voor ons hele gezin. En dat doel hebben we bereikt!”

Het is inderdaad geen straf om binnen te kijken in de woning van Karlijn en Rogier. In het oog springt de trendy olijfgroene accentkleur waarin één van de wanden over de gehele lengte van de woning is afgewerkt. En de grote houten eettafel en unieke kast zijn een lust voor het oog. “De Woonsfeer vtwonen was het perfecte podium voor het soort meubels dat we in gedachten hadden”, legt Karlijn uit. “Stoer en industrieel qua uiterlijk en robuust qua bouw, want met twee kinderen moeten je spullen natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.”

Sinds een aantal weken is het stel definitief in hun woning getrokken en het leven in Wormervelden begint al goed te wennen. “Het loopt hier nu snel vol”, vertelt Rogier. “En het is mooi om te zien dat iedereen naar elkaar toetrekt: we hebben nu al het gevoel dat we in een hele gezellige wijk terecht zijn gekomen. Iedereen gaat een kijkje nemen bij de buurtgenoten en we merken dat er bij de bewoners die niet voor Victor&Wonen hebben gekozen veel interesse is voor de manier waarop de woningen woonklaar zijn afgewerkt. Er wordt nog flink geklust in de woningen rondom ons. Wij zijn heel blij dat we al zo snel in ons nieuwe woning konden intrekken. Dit moest een huis worden voor ons hele gezin. En dat doel hebben we bereikt!”