Menu

Kijk, Dit is mijn Thuis!

“Na mijn eerste Woonadviesgesprek zag ik de ideale inrichting van mijn woonkamer al voor me”, vertelt Kim tijdens de fotoshoot in haar nieuwe thuis in Wormervelden. Kim woont pas kort in haar nieuwe thuis, maar daarvan is niets te zien als ze ons in de vroege ochtend binnenlaat. Met de Woonsfeer Natuurlijk als basis, creëerde Kim met een smaakvolle inrichting haar eigen thuis in Wormer.

Kim stopt veel tijd in haar werk als lerares en brengt als snoeiharde verdediger veel tijd op het voetbalveld door. “Drie tot vier avonden per week ben ik aan het sporten en dat maakt het erg lastig om zelf veel tijd in klussen te stoppen.” Toch was Kim aanvankelijk niet direct van plan om haar woning woonklaar te laten opleveren. “Tijdens de verkoopmanifestatie van Wormervelden vond ik het verhaal van Victor erg interessant, maar ik zag het mezelf nog niet direct doen. Daarnaast is mijn vader erg handig, dus ik twijfelde nog.”

Na het eerste gesprek met Woonadviseur Laura veranderde haar mening, vervolgt Kim. “Ik wilde mijn vader niet met al het werk opzadelen, en zelf klussen is ook iets waar ik graag bij zou willen zijn. Laura maakte de mogelijkheden en aandachtspunten bij woonklaar wonen heel duidelijk, waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken.  Ik heb er geen moment spijt van. Het is superfijn om op de dag waarop je de sleutel ontvangt direct te kunnen beginnen met het inrichten van je woning.”

“Al na mijn eerste gesprekken met Woonadviseur Laura had ik een heel goed beeld van hoe mijn woning zou gaan worden. Daardoor had ik meer dan voldoende tijd om precies de juiste meubels uit te zoeken.”

Ruim de tijd om de perfecte meubels uit te zoeken
Omdat haar woning al helemaal was afgewerkt, kregen Kim’s prachtige eettafel en heerlijke loungebank dan ook al snel na de oplevering een plekje in haar woonkamer. “Al na mijn eerste gesprekken met Woonadviseur Laura had ik een heel goed beeld van hoe mijn woning zou gaan worden. Daardoor had ik meer dan voldoende tijd om precies de juiste meubels uit te zoeken.”

Trots laat Kim haar ronde eettafel  met gietijzeren onderstel zien: “ik was gelijk weg van deze tafel. De natuurlijk en romantisch ogende materialen komen lekker vriendelijk en zacht over en door de ronde vorm wordt de ruimte in mijn woonkamer benadrukt.” Dat ruimtelijke effect wordt verder versterkt door Kims open TV-meubel en de slimme positie van haar loungebank in de kamer.

“Naar deze loungebank heb ik lang gezocht. De kleur en stof sluiten perfect aan bij het zachte beeld dat ik in de woonkamer wilde creëren, en hij zit vooral heel erg lekker. Of eigenlijk moet ik zeggen: ligt vooral heel lekker”, lacht Kim. “De diepe zit werd me afgeraden, omdat dat niet handig zou zijn voor visite. Maar visite is binnen een paar uur weer weg, en ik wil hier elke dag graag in een comfortabel huis thuiskomen!”

Kim maakt het persoonlijk
Terugkomend op haar keuze om haar huis in Wormervelden woonklaar te laten opleveren, vertelt Kim dat ook de keuze voor de Woonsfeer Natuurlijk niet moeilijk was. “De zachte basis- en accentkleuren van deze Woonsfeer spraken me erg aan omdat ze perfect samengaan met mijn voorliefde voor de kleur groen. Ik had dan ook alle ruimte om erop los te combineren met groene accenten en accessoires om mijn eigen persoonlijkheid in mijn inrichting te verwerken.”

En dat heeft Kim gedaan. De meubels, ronde vormen, de zachte accentkleur op de wand, groene accessoires en het trendy kleed dat alles verbindt: het geheel straalt rust en stijl uit. “En daar geniet ik elke dag van”, glundert Kim trots.