Menu

Graffiti en Confetti: de bouw van de Eilanden van IJsselmonde is van start!

Vorige week vierden we samen met de toekomstige bewoners van fase 1 en 2 van de Eilanden van IJsselmonde de start van de bouw. Met mooi weer, gezellige nieuwe buren en veel confetti werd een geslaagde middag!

De Eilanden van IJsselmonde is een schitterend nieuwbouwproject dat rust en ruimte combineert met de gemakken van de grote stad. Vanaf je woning, midden in het groen, kunnen kinderen spelen in de omgeving.

Het project ligt ideaal tussen stad en land. Je bent ver genoeg van de stad om van de natuur te genieten, maar dichtbij genoeg om een band met het centrum van Rotterdam te houden.

Begin maart startte de bouw van de eerste fase van de Eilanden van IJsselmonde.

Kennismaken met de nieuwe buren

De toekomstige bewoners werden ontvangen bij Cuzina in Rotterdam, waar ze meteen kennis konden maken met de nieuwe buren. Op het forum van ditismijnthuis.nl stelden ze zich al volop aan elkaar voor, maar nu konden ze elkaar persoonlijk de hand schudden. De kinderen zochten elkaar meteen op bij de kleurplaten terwijl de ouders samen proostten op een voorspoedige bouwperiode.

Een persoonlijke speech

Regiodirecteur Martijn van der Knaap maakte zijn speech wat persoonlijker door wat leuke feitjes over de toekomstige bewoners te noemen. De Eilanden van IJsselmonde zullen straks worden bewoond door jonge gezinnen die voornamelijk afkomstig zijn uit Rotterdam. Maar ook Dordrecht, Schiedam en Den Haag zijn vertegenwoordigd. Die kopers hoeven echter niet om te wachten op het eerste bouwplaatsbezoek om hun woning te kunnen bekijken; twee families wonen namelijk súper dichtbij (op 150 meter van de bouwplaats) en delen nu al volop foto's met hun toekomstige nieuwe buren!

Op het forum van ditismijnthuis.nl wordt nog een keer bevestigd dat De Eilanden van IJsselmonde de thuisbasis wordt van jonge gezinnen. Er wordt al veel overlegd over wat de beste basisschool in de buurt is, en de eerste 'playdates' bij Monkey Town worden al vastgelegd.

De symbolische eerste paal en confettiregen

Natuurlijk liepen we ook even de bouwplaats op waar de symbolische eerste paal, mét graffiti, de grond in ging, gevolgd door een regen van confetti. Met het mooie weer als kers op de taart was de middag een succes te noemen.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis!

Op de verkoopwebsite van de Eilanden van IJsselmonde ontdek je alles over het project en de woningen. Deze website is makkelijk te bereiken via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor de Eilanden van IJsselmonde, die speciaal voor toekomstig bewoners in het leven is geroepen. Daarnaast houden we je via de Dit is mijn Thuis projectwebsite voor de Eilanden van IJsselmonde graag op de hoogte van de stand van zaken op de bouwplaats.

Ben je toekomstig bewoner van de Eilanden van IJsselmonde? Dan krijg je van jouw Woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving waar je kunt communiceren met je Woonadviseur en je nieuwe buren, overzichtelijk al je documenten en afspraken beheert en we je graag inspireren met de blogs van de experts van Team Dit is mijn Thuis.
De Eilanden van IJsselmonde logo

Project: De Eilanden van IJsselmonde (Nieuwbouw)

Kenmerken: 60 stijlvolle nieuwbouwwoningen - alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Partners: Ontwikkeling/bouw: BAM Wonen Zuidwest

Naar de projectwebsite