Menu

Eerste paal La Fleurie zit in de grond!

Het is zover! De eerste paal van La Fleurie zit in de grond! Eindelijk is de spannende, maar vooral leuke, bouwperiode aangebroken.

BAM Woningbouw realiseert, samen met ontwikkelaar Projectikon, in de jonge en bruisende wijk Hoogeland 24 twee-onder-één-kap woningen in zowel de Oudhollandse als Jaren ‘30 architectuurstijl. Twee sfeervolle architectuurstijlen met veel karakteristieke elementen dus!

Een paar nieuwe bewoners van La Fleurie waren bij het moment dat de paal de grond in ging en hebben al wat foto's gemaakt. Als toekomstige bewoner zie je ze staan bij 'het project in beeld'. Hierboven delen we er ook alvast een paar!

Blijf op de hoogte
Tijdens de bouwperiode zullen we regelmatig updates van de bouw plaatsen. Zo weet je altijd wat er op het bouwterrein aan de gang is. In de planning zie je in één oogopslag in welke fase het project zich bevindt. Zodra de oplevering dichterbij komt en we een concrete datum hebben, delen we dit natuurlijk meteen!

Bouwplaatsbezoeken
Tijdens de bouwperiode zullen de toekomstige bewoners van La Fleurie regelmatig worden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen binnen de bouwhekken.

Ook wonen in La Fleurie?

Wil jij ook wonen in één van de prachtige woningen van La Fleurie? Dat kan! Er zijn nog enkele woningen te koop! Op de verkoopkaart bekijk je of jouw favoriete woning nog beschikbaar is. Wil je wat meer weten over de woningen? Bekijk dan de kenmerken op de pagina 'woningen' of neem contact op met verkoopadviseur Wendy van der Voort. Zij kan je alles vertellen over het project en de woningen. Je vindt de verkoopkaart en de contactgegevens van Wendy op de pagina 'verkoop' op de projectwebsite.
La Fleurie logo

Project: Wonen in La Fleurie (Nieuwbouw)

Kenmerken: 24 twee-onder-een-kapwoningen type E uit de BAM Wooncollectie in karakteristieke Oudhollandse en sfeervolle Jaren '30 architectuurstijl. Alle woningen zijn sinds september 2017 opgeleverd

Partners: Ontwikkeling: Projectikon
Bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite