Menu

Een gezellig einde.. en een mooi begin!

Op 13 juli vierden we samen met de bewoners van de Kruidengaerde de oplevering tijdens een Ditismijnthuis-warming. De Frietfiets kwam aangereden, de zon liet zich volop zien én, het belangrijkste: bijna alle nieuwe buren proostten samen op hun nieuwe woningen!

Even terug naar de start

Natuurlijk was er tussen de friet, drankjes en verdere kennismaking met de nieuwe buren ook tijd voor een speech van Woonadviseur Jelske. Zij begeleidde de nieuwe bewoners van aankoop tot oplevering en hielp bij het maken van belangrijke keuzes voor de afwerking en indeling van de woningen. Jelske nam de kopers even mee terug naar het begin van het traject. Op 11 april vorig jaar lieten vele van hen zich inspireren en informeren tijdens de verkoopmanifestatie, in mei waren de eerste contracten al getekend en in december vierden we samen de start bouw. Nu, zeven en een halve maand verder zijn alle woningen opgeleverd en kan het klussen, verhuizen en genieten beginnen!

Klussen, verhuizen en wonen

De bewoners van bouwnummer 1 kozen ervoor hun woning woonklaar te laten opleveren met een Woonsfeer. Zij wonen daarom al enkele weken in hun woning. "Het is stiekem wel leuk om iedereen nog te zien klussen terwijl wij hier al een tijdje wonen." In totaal kozen nog 3 andere buren voor de gemakken van woonklaar, en koos ruim 80% voor een Leefwijze van Victor&Wonen. Het klussen weerhield de bewoners echter niet om even te komen proosten. Terwijl de stucadoors druk bezig waren in de woningen genoten ze van het zonnetje.

"Het cirkeltje is rond"

De Ditismijnthuis-warming is ook het moment om Woonadviseur Jelske en het projectteam die hard hebben gewerkt het project succesvol te laten verlopen, te bedanken. We vonden het dan ook erg leuk om te horen dat de bewoners de afgelopen maanden als plezierig hebben ervaren. "Het cirkeltje is nu rond. Aan het begin van het traject hebben we het start-bouw-feestje gehad en nu een housewarming. Een hele leuke afsluiting."

Al begint het nu eigenlijk pas. Met de oplevering van de woningen breekt een leuke nieuwe periode aan: het genieten van jullie nieuwe woningen!
De Kruidengaerde logo

Project: De Kruidengaerde (Nieuwbouw)

Kenmerken: 28 koopwoningen waarvan 28 eengezinswoning types C en D uit de BAM Wooncollectie in karakteristieke Oudhollandse architectuur. Laatste woning opgeleverd in juli 2016.

Partners: Ontwikkeling/ bouw: BAM Wonen

Naar de projectwebsite