Menu

combiMeren: More is More!

Persoonlijk wonen, beste lezers, doe je door losse onderdelen tot jouw interieurstijl te combineren. En als die onderdelen uit meerdere materialen bestaan, of verschillende dessins hebben, dan noem ik dat combiMeren.

More is more

Vandaag is de nieuwe collectie van bolia.com in premiere gegaan en zij combiMeren naar hartenlust: daar is ‘more more’.

Niet alleen in hun interieurs, zoals de banken in fluweel, met voetenbanken in leer in de meest uiteenlopende kleuren, maar ook in de artikelen zelf.

Kijk maar eens naar de foto’s: eettafels van hout en marmer. De eettafel met bolle poten is kei van een vernieuwend ontwerp. Bijzettafels van marmer en hout of marmer en staal, die steengoede trend liep al en zet onverminderd door.

Ze hebben ook halbankjes, Posea met metaal en fluweel, en Hola met maar liefst 3 materialen (metaal, marmer en gevlochten leer); ultiem combiMeren is dat.

En wat te denken van het nieuwe kastsysteem ROD gemaakt van eikenhout, met dunne messing staven als verbindend frame tussen de elementen? Ook zijn er lampen in materiaalmix, bijvoorbeeld DEWAR -beton met rookglas - allemaal voorbeelden van combiMeren.

CombiMeren met H&M

In de najaarscollectie van H&M Home zien we combiMeren terug in de vorm van gemixte dessins, in verschillende materialen en kleuren op een bank, op een bed en in de badkamer. Mix dat met riet, hout, mat steengoed en gekleurd glas en je hebt gecombiMeerd.

Het kleurbeeld, zoals op de foto’s te zien, is naturellen, zwart-wit en warm oker. We hadden al langer glazen voorraadpotten met kurken deksel, en stenen opbergdoosjes met een deksel van goudkleurig metaal.  Ook allemaal staaltjes van, jawel, combiMeren.

CombiMeren met kleden

Heb je trouwens al eens nagedacht of je je voordeel kan doen met het mixen van verschillende (kleinere) vloerkleden onder de eettafel of bij de zithoek?

Laat je inspireren door de foto’s: alles kan! Ook het combiMeren van kleinere stukken vloerkleed binnen een karpet kan, maar dat heet dan weer patchwork :-).

Tot de volgende keer, dan een preview, of als het qua datum anders uitpakt, een verslag van de Maison&Objet beurs in Parijs.

Veel woongroeten, gecombineerd met wooninspiratie, Victor

BAM Wonen, ditismijnthuis en Victor zijn niet de eigenaren van de rechten op deze foto’s, ze zijn onder andere van bolia/com en H&M Home.