Jouw Leefwijze

Je eigen Leefwijze breng je tot uiting door keuzes te maken voor de indeling van je nieuwe huis. Houd je van lekker luieren of breng je al je avonden het liefst door aan de keukentafel? Droom je van een hotelsuite thuis of kun je wel wat extra slaapkamers gebruiken? Je deelt je huis in naar de wensen van jou en je gezin, zodat iedereen zich meteen thuis voelt.


Je hebt per woningtype de keuze uit diverse Leefwijzen zoals Samenzijn, Culinair, Hotelsuite en Praktisch met ieder hun eigen variaties. En in de online inspiratietool zie je vanaf de derde stap exact welke Leefwijzen er per verdieping mogelijk zijn en welke er het beste bij jou en je gezin passen.

Kijk, Dit is mijn Thuis!

In de rubriek 'Kijk, Dit is mijn Thuis!' laten we échte bewoners aan het woord. Zij vertellen trots over de manier waarop zij hun eigen thuis hebben gecreëerd.

"Het is vooral ons thuis, zoals het hoort te zijn!"

Linda & Thomas kochten een woning van het project INSTIJL op IJburg. Inmiddels wonen zij al bijna een jaar in hun prachtige twee-onder-één- kapwoning met uitzicht op het IJ. Zij kozen op de begane grond voor de Leefwijze Culinair, en creëerde op de eerste en tweede verdieping extra kamers voor hun webshop, fitnessruimte en logeerkamer. Ze vertellen je graag waarom zij voor deze Leefwijzen kozen.

Samenzijn


Of je nu samen jullie favoriete serie kijkt, een goed boek leest, je tablet erbij pakt of met een pot thee en een stapel tijdschriften heerlijk op de bank kruipt; in jouw woonkamer zijn er hoekjes genoeg waar iedereen zich lekker kan nestelen. Ieder z'n eigen ding, maar toch samen.

CulinairAvondenlang genieten van lekker eten, goed gezelschap en een mooie wijn. Een goed uitgerust kookeiland, van waaruit je in de zomer zo de tuin inloopt. En van waarachter je altijd in contact bent met je gezin of gasten aan de grote keukentafel.

HotelsuiteDe luxe van een hotelkamer kun je natuurlijk ook in je eigen huis creëren! De weldadige weelde van rustig opstaan,douchen en aankleden. En dat zonder de badkamer te hoeven reserveren. Dát geeft jou (en je partner) het comfort van elke dag in alle rust te kunnen beginnen.

WellnessUitgebreid in bad gaan is jouw ultieme ontspanning. Geurige olie, een dienblad met kaarsen, een maskertje of peeling; jij creëert graag je eigen kuuroord thuis. Na zo'n zalige badkamersessie voel jij je als herboren, klaar voor een avond genieten, uit of thuis.

PraktischHoe logisch is het om de was te doen op de plek waar je je ook aan- en uitkleed? Het enige dat je hoeft te doen is kiezen voor een wasruimte op de eerste verdieping. Efficiënt en makkelijk, zodat je meer tijd overhoudt om te genieten.

Creëer je eigen thuis!


Deel jouw gemaakte ontwerpen met familie en vrienden!

Ruime mogelijkheden voor ieder budget

De vier Woonsferen van Victor zijn beschikbaar in drie uitrustingsniveaus: Zilver, Goud en Platina. Per uitrustingsniveau worden onder andere de keuken, badkamer en vloeren luxer afgewerkt. De vtwonen Woonsfeer is beschikbaar in één luxe uitrustingsniveau. Er is dus bij elke Woonsfeer een uitrustingsniveau dat past binnen jouw budget. Welke variant je ook kiest, je woning is altijd compleet woonklaar.

Bekijk hier de specificaties en prijzen van de Woonsferen en Leefwijzen per woningtype:

Prijslijst Victor&Wonen woningtype B
Prijslijst Victor&Wonen woningtype C
Prijslijst Victor&Wonen woningtype D
Prijslijst Victor&Wonen woningtype E
Prijslijst Victor&Wonen woningtype H
Prijslijst Victor&Wonen woningtype V

Maak alvast een gratis account aan!

  • Creëer je eigen thuis in de online inspiratietool
  • Beheer jouw ontwerpen en deel ze met je vrienden en familie
  • Ontvang als eerste het laatste nieuws


Lees de blogs van onze experts

Black (& white) to the future

Victor Meuwissen, woon-o-loog

Brochure bestellen

brochure

Interesse? Ontvang de projectbrochure inclusief het Dit is mijn Thuis magazine!