Jouw woning compleet afgewerkt bij oplevering, aan jou de keuze!

Je kunt je nieuwe woning in Nieuw Weideveld compleet woonklaar laten opleveren. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. En we zorgen dat je nieuwe huis wordt ingedeeld zoals jij dat wilt.

Door te kiezen voor Victor&Wonen kun je direct wonen en genieten van jouw nieuwe thuis. Op deze website vind je meer informatie over de verschillende Woonsferen en Leefwijzen, ontdek je alles over voordelen van Victor&Wonen en kun je je laten inspireren dankzij de video's van Victor en de blog 'Wonen met Victor'. Creëer je eigen thuis in de handige online inspiratietool. Door een eigen account aan te maken, kun je bovendien jouw ontwerpen opslaan en delen met familie en vrienden!

Home is where your heart is

Wat is thuiskomen voor jou? Het moment dat je in de ogen van je lief kijkt? Wanneer je je kinderen opgekruld onder een plaid op de bank ziet liggen? Is thuiskomen het moment dat je na een lange dag lekker buiten kunt koken en eten, of kom jij pas echt thuis wanneer je je diep onderuit op je bank of in een warm bad laat zakken?

De beleving van 'thuis' is voor iedereen anders en toch herkennen we het allemaal. Thuis is onmiskenbaar wie jij bent. Jouw Woonsfeer, jouw Leefwijze. Een nieuw huis heeft dat allemaal nog niet. Het is een lege contour, die tot leven wordt gebracht door jouw persoonlijkheid. Met kleuren, meubels, bloemen en planten die jouw smaak weerspiegelen.

Met Victor&Wonen inspireren we je graag bij het maken van je eigen keuzes. Geen eindeloze showroombezoeken, keuzestress of wekenlang klussen, maar met een paar slimme keuzes het huis en tuin creëren dat bij je past. Zodat je direct bij binnenkomst echt thuiskomt in je nieuwe huis.

Maak alvast een gratis account aan!

  • Creëer je eigen thuis in de online inspiratietool
  • Beheer jouw ontwerpen en deel ze met je vrienden en familie
  • Ontvang als eerste het laatste nieuws

Voordelen Victor&Wonen

  1. Direct kunnen wonen in een huis in Nieuw Weideveld dat helemaal bij jou past!
  2. Vele keuzemogelijkheden, creëer zelf je unieke thuis
  3. Direct zekerheid van kosten
  4. Geen bezoek aan meerdere showrooms
  5. Niet meer klussen

Brochure bestellen

brochure

Interesse? Ontvang de projectbrochure inclusief het Dit is mijn Thuis magazine!

Lees de blogs van onze experts

Black (& white) to the future

Victor Meuwissen, woon-o-loog