Welkom op de projectwebsite van Nieuw Weideveld

Nieuw Weideveld bestaat uit 140 duurzame nieuwbouwwoningen; verdeeld over 3 fases. Bijzonder aan Nieuw Weideveld is de keuze uit maar liefst acht verschillende woningtypes, variërend van betaalbare starterswoningen tot royale vrijstaande woningen.

In Nieuw Weideveld gaan de gemakken en faciliteiten van het stedelijk gebied hand in hand met de rust van het buitenleven. In het prachtige historische centrum van Bodegraven kun je op cultureel en culinair gebied je hart ophalen en de ligging aan de rand van Bodegraven met toegang tot vele recreatieve fiets- en wandelpaden brengt de groenbeleving dichtbij. De uitstekende bereikbaarheid maakt het plaatje compleet: Nieuw Weideveld is een oase van rust waar je optimaal geniet van vrijheid, historie en natuur.

Inmiddels zijn alle woningen van Nieuw Weideveld verkocht en opgeleverd.

Inloggen voor bewoners

Als bewoner heb je toegang tot jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving, waar je vanaf het moment dat je een optie op jouw droomwoning hebt genomen tot na het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd alle informatie en inspiratie vindt over alle woonthema's waarmee je te maken krijgt tijdens jouw woonreis.

Nu alle woningen zijn opgeleverd, beheer je op jouw persoonlijke ditismijnthuis.nl omgeving eenvoudig alle belangrijke documenten, geven we je onderhoudstips en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum

Ontdek meer projecten