Waarom een Woonsfeer? - Deel 2

In het vorige nieuwsbericht deelden we de reacties van Ingrid, Jorden en Femke. Waarom kozen zij ervoor hun woning woonklaar te laten opleveren? Dit keer laten we Martijn en Wieteke aan het woord. Zij kochten een type C woning in Heerenveen. In Werkhoven kozen ook Vincent en Linda voor een Woonsfeer: Design.

Martijn en Wieteke laten hun woning in Heerenveen woonklaar met Victor&Wonen opleveren. Ze kunnen dan na oplevering direct gaan wonen in hun nieuwe huis. “We hebben allebei een drukke baan en zijn geen klussers. Zeker als de kleine er is krijgen we het nog drukker. Het woonklaar opleveren is ons dan ook echt op het lijf geschreven. We hebben de prijzen bekeken en die vielen ons enorm mee. Voor een redelijk bedrag worden de vloeren en wanden afgewerkt, en wordt er een keuken en luxere badkamer geplaatst. We besparen daarnaast ook veel tijd omdat we niet alle showrooms af hoeven te gaan. Ik kan die tijd wel beter besteden. Straks kunnen we na oplevering meteen onze woning in!”


Badkamer woningtype C Jaren '30 - Woonsfeer Eigenwijs & keuken woningtype C Jaren '30 - Woonsfeer Klassiek


Woningtype C Jaren '30 - Woonsfeer Klassiek

Vincent en Linda kochten een woning van 't Landje van Kemp te Werkhoven
“We waren meteen enthousiast, maar wilden wel afwachten wat je allemaal kunt kiezen. De keuze bleek ruim en onze smaak zat er wel tussen.” Ze kozen voor de Woonsfeer Design. “We wilden het een beetje strak hebben. Gelukkig zagen we bij de impressies al precies wat we zelf voor ogen hadden. Dat was geluk.” Het is nog wel een beetje spannend hoe het uiteindelijk wordt. “We zijn erg benieuwd of het helemaal waargemaakt wordt, of het niet tegenvalt. Je kiest toch van een plaatje.”



Jouw woning ook woonklaar bij oplevering?
Geen eindeloze showroombezoeken, keuzestress of wekenlang klussen, maar met een paar slimme keuzes het huis creëren dat bij je past. Zodat je direct bij binnenkomst echt thuiskomt in je nieuwe huis. Dat kan met Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt hoef je dan niet meer te klussen. Wij brengen een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. En we kunnen ervoor zorgen dat je nieuwe huis per verdieping wordt ingedeeld zoals jij dat wilt. Bekijk alle voordelen en mogelijkheden van Victor&Wonen, creëer je eigen thuis in de online inspiratietool en maak van je huis in Wormervelden een echt thuis!

Lees het hele interview met de kopers van 't Landje van Kemp in 't Groentje van 23 september 2015

Ontdek meer projecten

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum