Waarom een Woonsfeer? - Deel 1

Je kunt je woning in Nieuw Weideveld compleet woonklaar laten opleveren. Als jij dat wilt natuurlijk. Op het moment dat je de sleutel krijgt, hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. Door te kiezen voor Victor&Wonen kun je direct wonen en genieten van jouw nieuwe thuis. Benieuwd waarom andere kopers kiezen voor Victor&Wonen? Lees hun reacties:

Ingrid kocht een woning in het project 't Landje van Kemp te Werkhoven
“Ik was nieuwsgierig naar de keuzevrijheid die overbleef. Ik heb geen hekel aan klussen, maar met drie kleine kinderen en een fulltime baan zou het me weken de tijd kosten om het zelf allemaal te moeten doen. De prijzen bleken concurrerend, dus ik was snel overstag.” Om erachter te komen welke mogelijkheden er waren, sprak Ingrid twee keer met een woonadviseur in de woonkamer van BAM Woningbouw in Nieuwegein. “Daar staan alle borden met voorbeeldjes. Ik heb de materialen uitgezocht zoals het keukenblad, het laminaat, de kleur van de wanden en de tegels. Ik heb een bouwkundige achtergrond, dus ik kan het allemaal makkelijk voor me zien.” Ingrid heeft gekozen voor de Woonsfeer Eigenwijs. “Dat past bij mij. Je kunt er nog veel kanten mee op en ik kan het makkelijk combineren met mijn meubilair.”

Jorden & Femke kochten een woning van INSTIJL op IJburg te Amsterdam
Ook Jorden en Femke kozen voor een woonklare woning. Na de geboorte van hun tweeling werd hun huis in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam te klein en kozen ze voor een twee-onder-één-kapwoning op IJburg. Op donderdag 24 september ontvingen ze de sleutel en op dinsdag waren ze al druk bezig met de verhuizing: "De kinderen logeren nu bij opa en oma. Aanstaande donderdag kunnen ze allemaal in hun nieuwe kamertje slapen." Binnen een week opleveren en wonen. Het kan met Victor&Wonen!

Hun buren van twee huizen verder kozen net als Ingrid voor de Woonsfeer Eigenwijs. Bekijk hier de foto's van de gave accentkleuren op de wanden in de woonkamer en master bedroom! (Foto's zijn van twee-onder-één-kapwoning type E in Moderne architectuurstijl)




Lees het hele interview met de kopers van 't Landje van Kemp in 't Groentje van 23 september 2015

Ontdek meer projecten

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum