De volledige website is live!

Het is zo ver: de volledige website van fase 1 van Nieuw Weideveld is live! Vanaf nu vind je op Nieuw-Weideveld.nl alle informatie over het project en de omgeving, de prijzen, kenmerken en unieke mogelijkheden van de diverse woningtypes. Ontdek hoe je jouw woning nog comfortabeler en energiezuiniger kunt laten opleveren. Bovendien lees je meer over de mogelijkheid om jouw nieuwe woning in Nieuw Weideveld compleet woonklaar te laten opleveren en/of deze in te delen naar de wensen van jou en je gezin!

Op de pagina Nieuw Weideveld en omgeving lees je meer over het project en de omgeving en op de pagina Woningen vind je een overzicht van alle woningtypes in Nieuw Weideveld. Ben je op zoek naar een starterswoning, een ruime eengezinswoning of een riante vrijstaande woning? Op deze pagina ontdek je in één oogopslag de kenmerken van jouw favoriete woning. Wil je graag nóg meer weten? Klik dan op 'Meer informatie over dit woningtype' voor een uitgebreide omschrijving, de plattegronden én de prijzen van dit woningtype.

Een overzicht van de vrij-op-naam-prijzen, de beschikbaarheid, het woonoppervlak en de kavelgroottes van alle woningtypes vind je op de pagina Verkoop. Daarnaast lees je op deze pagina meer over de mogelijkheden om een starterslening aan te vragen en vind je hier de contactgegevens van de makelaar.

Maar er is nog véél meer!
In Nieuw Weideveld betekent wonen in het groen ook écht groen wonen. Op de pagina Duurzaamheid lees je alles over comfortabel en energiezuinig wonen in Nieuw Weideveld en de manier waarop je jouw droomwoning nóg energiezuiniger kunt maken.

Stap alvast in jouw droomwoning
Met Victor&Wonen kunnen we jouw woning compleet woonklaar opleveren. In de handige online inspiratietool ontdek je jouw favoriete Woonsfeer en kun je alle Leefwijzen per woningtype vergelijken. Je kunt zelfs in Virtual Reality alvast een kijkje nemen in jouw droomwoning! Vergelijk alle vijf de Woonsferen in de woonkamer/keuken én badkamer van de woning van jouw keuze!

Ontdek meer projecten

Log in of maak een gratis account aan

  • Makkelijk en snel contact met BAM
  • Beheer alle documenten van jouw woning overzichtelijk op één plaats
  • Deel tips en ervaringen op het forum