Dit is jouw stappenplan

Tijdens de aankoop van een nieuwe woning komt er veel op je af. Dan wil je graag precies weten hoe je het beste omgaat met het nemen van beslissingen tijdens het traject én wie je daarbij kunnen helpen. Daarom hebben wij hier alle stappen en momenten voor je op een rij gezet. Vanaf de eerste keer dat je op zoek gaat naar een nieuwe woning tot en met het zorgeloos wonen in jouw nieuwe thuis.

STAP 1. ORIËNTEREN & INSPIREREN

Je bent op zoek naar een woning die past bij hoe je nu - en straks! - wilt leven. Benieuwd of de woningen van Nieuw Weideveld in jouw plaatje passen? Kijk rustig rond op Nieuw-Weideveld.nl en laat je verrassen en inspireren. Wist je dat je door ons je woning compleet woonklaar kunt laten opleveren met Victor&Wonen? En je kunt nu al jouw eigen thuis creëren in de handige online inspiratietool, zodat je alvast kunt beleven hoe jij straks zal wonen. Deel het resultaat met vrienden en familie om te horen of zij jou meteen herkennen in de sfeervolle afwerking en indeling die jij hebt gekozen…

STAP 2. JE WILT GRAAG INSCHRIJVEN OP JOUW FAVORIETE WONING

Heb jij je keuze al gemaakt en weet jij al precies welke woning het beste bij jou en je gezin past? Dan kun je nu alvast inschrijven op jouw favoriete woning. Op de homepagina kun je alvast een inschrijfformulier aanvragen. Je ontvangt het formulier vervolgens in je e-mailbox inclusief een toelichting op de inschrijfprocedure.

Let op: de inschrijving voor de 36 woningen van de derde fase van Nieuw Weideveld sluit op vrijdag 1 september om 12:00 uur. Jouw ingevulde inschrijfformulier dient vóór die tijd, voorzien van een kopie van een geldig legitimatiebewijs te zijn ingeleverd bij de makelaar:

Drieman Bodegraven
Marktstraat 6
2411 BE Bodegraven
0172 - 460 800
bodegraven@drieman.nl

Wil je graag eerst wat meer informatie? Neem contact op met de makelaars. Zij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.

STAP 3. LAAT JE VERDER INFORMEREN DOOR DE MAKELAARS

Je hebt het inschrijfformulier ingeleverd en bent benaderd met goed nieuws: je hebt een woning in Nieuw Weideveld toegewezen gekregen! Nu wil je natuurlijk weten of dit echt jouw nieuwe thuis kan gaan worden.  

Laat je verder informeren in het eerste gesprek met één van de makelaars. Zij kunnen je alles vertellen over het project en de unieke mogelijkheden en helpen je om een verantwoorde keuze te maken. Wist je bijvoorbeeld dat bouwkundige opties en zelfs de Leefwijzen en Woonsferen van Victor&Wonen kunnen worden meegefinancierd? De makelaar informeert je graag verder en matcht jouw woonwensen met jouw financiële mogelijkheden. Wordt dit dan misschien jouw nieuwe thuis?

Wellicht heb je nog een bestaande woning die je wilt verkopen? Ook dan kan de makelaar jou uiteraard van dienst zijn bij de verkoop of taxatie van je huidige woning.

STAP 4. KOOP: NIEUW WEIDEVELD WORDT JOUW NIEUWE (T)HUIS

Na het gesprek met de makelaar weet je het zeker: je besluit om een woning in Nieuw Weideveld te kopen.

Na enige bedenktijd kun je nu het koopcontract ondertekenen. Je bent van harte welkom voor een gesprek bij de makelaar waarbij je samen verder bekijkt welke bouwkundige opties of Leefwijzen het beste bij jou en jouw manier van leven passen en of je je woning eventueel met een Woonsfeer compleet woonklaar wilt laten opleveren. Deze opties kunnen namelijk in hoofdlijnen worden opgenomen in jouw koopcontract zodat je ze zelfs mee kunt laten financieren in jouw hypotheek.

Aansluitend wordt het koopcontract ondertekend. Gefeliciteerd... Je bent nu de trotse eigenaar van een woning in Nieuw Weideveld!

STAP 5. MAAK VAN JE HUIS JE THUIS

Nadat je alle officiële zaken hebt geregeld, breekt de fase aan waarin je van een huis echt jouw thuis gaat maken. Je makelaar brengt je in contact met je Woonadviseur van BAM Wonen. Die gaat je begeleiden tijdens jouw woonreis richting jouw nieuwe thuis.

Samen met je Woonadviseur bekijk je welke bouwkundige opties en Leefwijzen het beste bij jouw manier van leven passen. En wil je jouw woning woonklaar laten opleveren in één van de Woonsferen van Victor&Wonen? Jouw Woonadviseur laat je alle kleuren en materialen zien die je binnen iedere Woonsfeer kunt kiezen. Kortom: van een woonklare woning en verdere verduurzamingsopties tot de positie van je wandcontactdozen, jouw Woonadviseur helpt je bij het maken van jouw persoonlijke keuzes!

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, krijg je van je Woonadviseur bovendien ook toegang tot jouw eigen persoonlijke omgeving op ditismijnthuis.nl. Hier kun je onder andere:

  • In contact komen met je toekomstige buren op het forum.
  • Al je documenten (bij een huis kopen komt nu eenmaal een boel papierwerk kijken) handig en veilig op één plek beheren.
  • Jouw eigen berichtencentrum gebruiken voor persoonlijk contact met jouw Woonadviseur.
  • Jouw eigen homepage bekijken waarmee je op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom jouw huis.
  • Jouw eigen agendapunten beheren. Zowel jij als jouw Woonadviseur kunnen acties in je tijdlijn instellen waardoor je alle overzicht hebt op jouw afspraken.


STAP 6. BLIJF OP DE HOOGTE ÉN MAAK KENNIS MET JE TOEKOMSTIGE BUREN

Je Woonadviseur is jouw persoonlijke aanspreekpunt voor al je vragen en opmerkingen. Tot het moment dat je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt, houdt hij of zij je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Kijk als je iets wilt weten ook eerst even op jouw persoonlijke omgeving op ditismijnthuis.nl, hier worden veel van de vragen die je hebt mogelijk al beantwoord. Ook kun je vragen voorleggen aan je buren via het forum, wellicht kunnen zij je ook helpen!

Nóg meer weten? Onze Woonadviseur en Woon-o-loog Victor delen graag hun kennis en ervaring met je.

STAP 7. START BOUW

Spannend! De bouw van jouw huis begint. Elke gelegde steen brengt jouw thuis weer wat dichterbij. Op ditismijnthuis.nl vind je alle laatste updates over je nieuwe huis.

Ook zullen we geregeld bezoeken aan de bouwplaats organiseren, waar één van onze trotse bouwers jou en je toekomstige buren rondleidt. Heb je meteen de kans alvast mooie foto’s te maken. Stuur ze naar ons op, want wij plaatsen de mooiste foto’s graag op ditismijnthuis.nl. Dan kunnen jij en je buren deze updates weer delen met vrienden en familie!

En terwijl wij jouw huis bouwen, kun jij je vast gaan bezighouden met de inrichting! Dus doe vast wooninspiratie op en ga rustig meubels shoppen of accessoires uitzoeken. En vergeet niet om de laatste trends in de blog van Woon-o-loog Victor te bekijken!

STAP 8. ONTVANG DE SLEUTEL VAN JOUW NIEUWE THUIS

Het moment suprême is daar: de sleuteloverdracht. Je komt binnen in een woning die al duidelijk jouw signatuur draagt… Welkom thuis!

Als je voor een Woonsfeer hebt gekozen, heb je bovendien geen klusstress. Je meubels, gordijnen en accessoires kunnen meteen op hun plek. Tijd om te genieten van jouw nieuwe thuis, gefeliciteerd!

STAP 9. LEKKER WONEN

Je huis is inmiddels helemaal je thuis. Je woont lekker, maar wilt toch nog iets aanpassen. Of het is tijd voor klein of groot onderhoud. Op ditismijnthuis.nl vind je alle relevante informatie van jouw huis, ook handig als je op een dag je huis wilt verkopen. Daarnaast kun je op de hoogte blijven middels tips van BAM Wonen of de blogs van Victor zodat je alles weet over de laatste trends. Vanaf de sleuteloverdracht kun je via de persoonlijke omgeving van ditismijnthuis.nl contact opnemen met onze adviseurs van de serviceafdeling. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.

Altijd up-to-date

In de overzichtelijke planning zie je altijd de meest actuele stand van zaken. Wat staat er op stapel? Welke mijlpalen komen eraan? Je ziet het in één oogopslag!

Maak alvast een gratis account aan!

  • Creëer je eigen thuis in de online inspiratietool
  • Beheer jouw ontwerpen en deel ze met je vrienden en familie
  • Ontvang als eerste het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Woonvoornemens 2018

Meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken? Het nieuwe jaar brengt altijd goede voornemens met zich mee. Victor vertelt je graag over zijn goede woonvoornemens, doe jij mee?

De stand van zaken

Een update voor fase 3

Dit zijn de woningtypes

. .

De volgende stap op de planning

STAP 9: LEKKER WONEN [FASE 3]

Je huis is inmiddels helemaal je thuis. Je woont lekker, maar wilt toch nog iets aanpassen. Of het is tijd voor klein of groot onderhoud. Op ditismijnthuis.nl vind je alle relevante informatie van jouw huis, ook handig als je op een dag je huis wilt verkopen.