Dit is jouw wijk

Boven Reeuwijk en Gouda, ten zuidoosten van Alphen aan den Rijn en ten westen van Woerden, ligt Bodegraven. Aan de rand van dit pittoreske dorp, op de grens tussen landelijk en stedelijk gebied, ontwikkelt zich een levendige wijk met een dorps karakter. Met een kenmerkende en stijlvolle uitstraling, door zijn autoluwe ontwerp een paradijs voor kinderen en zo opgezet dat iedereen in of aan het groen woont. Welkom in Nieuw Weideveld!

Na de succesvolle verkoop van de eerste 2 fases, start in augustus de verkoop van de 36 duurzame woningen in stijlvolle Jaren '30 architectuur van fase 3 in verkoop. Het aanbod in fase 3 wordt gekenmerkt door de grote verscheidenheid aan woningtypes. Die verscheidenheid staat - in combinatie met de stijlvolle Jaren '30 architectuur - garant voor een sfeervol straatbeeld met een hoogwaardige uitstraling.

We nemen je alvast mee naar Nieuw Weideveld

De derde fase van Nieuw Weideveld bestaat uit in totaal 36 duurzame nieuwbouwwoningen. Bijzonder aan Nieuw Weideveld fase 3 is de keuze uit maar liefst zes verschillende woningtypes, variërend van eengezinswoningen tot royale vrijstaande woningen. Welke woning je ook kiest: in Nieuw Weideveld ben je verzekerd van een comfortabele en duurzame woning die standaard al zeer praktisch is ingedeeld. Bovendien beschikken alle woningen over een groot aantal uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Hierdoor creëer je jouw ideale woning die geheel voldoet aan jouw woonwensen.

Met de vogelvlucht hieronder nemen we je alvast mee naar Nieuw Weideveld...

Natuurbeleving in een stedelijke sfeer

In Nieuw Weideveld gaan de gemakken en faciliteiten van het stedelijk gebied hand in hand met de rust van het buitenleven. In het prachtige historische centrum van Bodegraven kun je op cultureel en culinair gebied je hart ophalen en de ligging aan de rand van Bodegraven met toegang tot vele recreatieve fiets- en wandelpaden brengt de groenbeleving dichtbij. De uitstekende bereikbaarheid maakt het plaatje compleet: Nieuw Weideveld is een oase van rust waar je optimaal geniet van vrijheid, historie en natuur.

Bodegraven, een dorp waar natuur en historie elkaar ontmoeten

De gezellige gemeente Bodegraven-Reeuwijk is een plaats die veel te bieden heeft. In het centrum dat al eeuwenlang bekendstaat om de kaashandel kun je je culinaire hart ophalen. Je kunt ook een duik nemen in de rijke historie van Bodegraven, die ooit deel uitmaakte van de noordgrens van het Romeinse rijk. Deze grens, bekend als de Limes, volgde de loop van de rivier de Rijn. Dankzij de Limes wisten Romeinse soldaten hun vijanden uit het Noorden maar liefst drie eeuwen buiten het Romeinse Rijk te houden. In meer recente geschiedenis vormde Bodegraven een schakel in de Oude Hollandse Waterlinie. In de talrijke musea en historische molens en kerken worden de verhalen van deze rijke historie verteld.

Er is altijd wat te doen

Naast een bezoek aan het levendige centrum, is er ook voldoende mogelijkheid om optimaal te genieten van alles wat wonen in het Groene Hart je te bieden heeft. Trek erop uit in het uitgestrekte Limespark en de vele wandel- en fietspaden of neem een duik in de prachtige rivier de Oude Rijn en het oude veenriviertje Meije. Als watersporter zit je sowieso goed in Bodegraven, want de nabijgelegen Nieuwkoopse en Reeuwijkse Plassen bieden vele mogelijkheden: van duiken tot zeilen, van suppen tot zwemmen. Kortom: Bodegraven is een plek van onbegrensde mogelijkheden!

En je bent overal zó!

Bodegraven is een heerlijke uitvalsbasis voor rustig wonen met alles bij de hand. Spring op je fiets en binnen enkele minuutjes ben je vanaf Nieuw Weideveld in het centrum. Hier kun je boodschappen doen, gezellig winkelen en genieten van de Oude Rijn die door het dorp stroomt. De dorpscultuur van Bodegraven is hecht en dat wordt weerspiegeld in de ruime hoeveelheid scholen, sportverenigingen en zorgvoorzieningen. De verbinding met de randstad is bovendien erg gunstig. Met de aangrenzende hoofdverkeerswegen (A12 en N11) en de spoorlijn van Utrecht naar Leiden zijn omliggende steden eenvoudig te bereiken.

Snuffel vast rond

  • Benieuwd naar de geschiedenis van Bodegraven of wil je graag praktische informatie over de gemeente? Neem dan een kijkje op de officiële website van de gemeente.
  • Welke evenementen staan op de planning, Wat zijn de mooiste fietsroutes, en waar kun je het beste terecht om een lekker hapje te eten? Op Buitengewoon Bodegraven vind je een evenementenkalender, zie je welke winkels er in de buurt zijn en welke restaurants het lekkerste eten serveren! TIP: je vind hier ook leuke arrangementen! 
  • Hou je van kunst en cultuur? Dan kun je je hart ophalen in het Evertshuis. Theater, film, muziek en kunst: je hoeft je niet te vervelen!
  • Van Bodypump tot Pilates en van Aquadance tot Bootcamp: in Bodegraven kun je als sporter flink aan de bak tijdens de groepslessen bij verschillende sportscholen zoals N-joy en Green Health Center.
  • Ga je liever het veld op voor een wedstrijdje handbal, hockey, tennis, kortfbal, volleybal of voetbal? Je vindt op de website van sportwijzer een overzichtelijk lijstje van alle verenigingen!


Maak alvast een gratis account aan!

  • Creëer je eigen thuis in de online inspiratietool
  • Beheer jouw ontwerpen en deel ze met je vrienden en familie
  • Ontvang als eerste het laatste nieuws

Brochure bestellen

brochure

Interesse? Ontvang de projectbrochure inclusief het Dit is mijn Thuis magazine!

Nieuw Weideveld op de kaart

Het laatste nieuws

Woonvoornemens 2018

Meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken? Het nieuwe jaar brengt altijd goede voornemens met zich mee. Victor vertelt je graag over zijn goede woonvoornemens, doe jij mee?

Dit zijn de woningtypes

. .

De stand van zaken

Een update voor fase 3