“Volg je gevoel, want alles kan!”

In 2015 werden in Schiedam al een aantal woonklare woningen opgeleverd in Jaren '30 architectuurstijl. Wij mochten een kijkje nemen in het huis van een trotse bewoonster.


Lees verder

De volledige website voor fase 2 is live!

Het is zo ver: de volledige website van fase 2 van Nieuw Weideveld is live! Je vindt hier alle informatie over het project en de omgeving, de prijzen, kenmerken en unieke mogelijkheden van de diverse woningtypes en nog veel meer...


Lees verder

Voor onze keukens werken we samen met co-maker Bruynzeel Keukens. Maar voor wij de apparatuur aanbieden, willen we ze natuurlijk wel even zélf testen!


Lees verder

Op donderdag 3 december 2015 werd de laatste woning van het project Nieuw Westveen te Reeuwijk opgeleverd. Ook Judith en Edwin kochten een woning in dit project en vertelden vol trots hoe zij van de woning een echt droomhuis hebben gemaakt.


Lees verder

Een klein jaar na de start bouw van INSTIJL op IJBURG ontvingen Josje en Peter de sleutel van hun nieuwe woning in Amsterdam. En wij mochten een kijkje komen nemen!


Lees verder

Waarom een Woonsfeer? - Deel 2

Waarom kiezen voor een Woonsfeer? De toekomstige bewoners van de projecten Skoattereiland en 't Landje van Kemp vertellen je waarom zij kiezen voor een compleet woonklare woning.


Lees verder

Waarom een Woonsfeer? - Deel 1

Je kunt je woning in Nieuw Weideveld compleet woonklaar laten opleveren. Als jij dat wilt natuurlijk. Benieuwd waarom andere kopers kiezen voor Victor&Wonen? Lees hun reacties!


Lees verder

De volledige website is live!

Het is zo ver: de volledige website van fase 1 van Nieuw Weideveld is live! Je vindt hier alle informatie over het project en de omgeving, de prijzen, kenmerken en unieke mogelijkheden van de diverse woningtypes en nog veel meer...


Lees verder